Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När cirkeln blir sluten

Känslor kan vara svåra att förstå
För mycket kärlek kan man aldrig få
Stormens vindar
Slår upp grindar

Ljuset från en annan värld
Då det vart en lång färd
Värmen från en annan tid
Då en annan strid

Blod svett och tårar
Då det alltid funnits dårar
En mörk fasad målas upp
Folk står där i trupp

Någon har kämpat för dig och mig
Du känner hur det bränns
Kämpat för vår överlevnad och
existens

Vi lever på lånad tid
Nu är det våran strid
Så innan vi lägger oss i vår grav
Ska vi kämpa för det våra förfäder oss gav

Alla har vi våran historia att bära
ibland nära och kära
Det som gett oss liv
Som sett oss ta våra första kliv
Med sin historia man är knuten
Så cirkeln blir sluten




Övriga genrer av Lidde
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-08 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde