Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norr by

Robin gav mig en cykel som en kunde cykla på överallt

han kom från Trinidad och Tobago och
hade spelat över hela världen på sina
ståltunnor

han hade stannat för kärleken och


PK lärde mig att rita vilket var ren tur
eftersom han höll på att fastna i Afganistan
när han cyklade från Indien till Borås för sitt livs
kärlek
rytmikpedagoginnan




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 317 gånger
Publicerad 2018-03-08 13:03



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
störtskönt

2018-03-12

    Max Poisé
!
2018-03-08

  henke_r
Rytmik från början till slut i denna korta men ack så färgsprakande berättelse. Snyggt!
2018-03-08

    ej medlem längre
Drömlikt.
2018-03-08

  Fulbergarn
ståltunnor är vackert
2018-03-08

  alicja lappalainen VIP
Den historien har jag redan hört.:):)
2018-03-08

  i af apa
en kan cykla för livet!
2018-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Steel band och steel guitar - ett vinnande koncept!
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3