Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som ser

En tid av oro
Frusna själar
Hjärtan av sten
Längtar efter mer

Ingen som ser

Bittra tårar
Vardagar gråa
Vatten och bröd
Längtar efter mer

Ingen som ser

Fattigdom finns
Hatar att se
Vill inte förstå
Längtar efter mer

Ingen som ser

En värld
Samma folk
Inget förstånd
Längtar efter mer

Ingen som ser

Alla lika
Alla behövs
Ingen fattar
Längtar efter mer

Ingen som ser




Övriga genrer av Lidde
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-03-08 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde