Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbad

Liten flicka.
Så skör.
Söt som få.
Så oskuldsfull.
Så vacker.
Men som ingen vill ha.
Ingen ser dig.
Stackars barn.
Ofta ensam på stan.
Du pratar inte med någon.
Ögon fyllda av sorg.
Ditt liv kantat av problem.
Du tror du är misslyckad.
Men ta min hand då.
Krama mig.
Jag ska få dig att förstå.
Du är värd all kärlek i världen.
Finns alltid någon som älskar dig.




Övriga genrer av Lidde
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-09 18:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De sista raderna är som strimmor av ljus som lyser i mörkret!

Bra skrivet.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde