Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

Tårar som rinner
Allt ditt lidande
Inga vänner du hade
Men du hade mig
Jag fanns alltid där för dig
Skulle gjort allt för dig

Har nu gått några år sen sist
Samhället här har inte blivit bättre
Du har det nog bra där du är

Här stressar folk som aldrig förr
Här ska vi alla vara perfekta
Vi får vi tips och råd om hur vi ska vara
Tittar oss i speglen känner oss misslyckade
Som om vi inte skulle ha något värde om vi inte följde alla dessa råd

Samhället blir mer sjukt
Jag vet att du förstår
Du ser allt där du är

Hade nu så bra
Skriver snart igen
Ses om några år

Kram din vän




Övriga genrer av Lidde
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-03-09 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde