Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKLING!!


Livet är ingen dans på rosor
Du är dansen med rosor
Du är livets dans
Du gör livet till en lek

ÄLSKLING!

Utan svek
Utan hat
Så inget tjat
Strunta i skit prat

ÄLSKLING!

Jag vet du är bra
För mig du är allt
Du är inte livets gåta
Du är svaret på livets gåta

ÄLSKLING!

Så du är inte bra
Utan du är bäst
Du är den enda man vill ha
Så du får hela mitt hjärta

ÄLSKLING!

Vad jag än skriver
Så räcker det inte till
Kan inte beskriva hälften av vad jag känner för dig
Det går inte beskriva
Det finns inte ord och papper i världen för det

ÄLSKING!!




Övriga genrer av Lidde
Läst 241 gånger
Publicerad 2018-03-10 06:57



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vacker kärleksförklaring.
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde