Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnia



två bronkifierade småflickors kroppar stod värdar för en web-butik




Fri vers (Modernistisk dikt) av objekt3
Läst 411 gånger
Publicerad 2018-03-10 07:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn

kronifierade känner jag till
bronkifierade

syftar det till sjuka ideal
2018-03-10

  alicja lappalainen VIP
vad?
2018-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Hade de problem med bronkerna?
Så kallad bronkitis?
2018-03-10

    Sefarge VIP
En järn nia
På Tee kan
göra stor skillnad
När snön smält!
;}
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3