Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha ett svar

Det ringer
inget svar
Ringer tillbaka
Ett flåsande ljud
Lägger på
Det ringer igen
inget svar




Övriga genrer av Lidde
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-03-10 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde