Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläckpennan

En vrålkåt poet från Quebec
Med sitt stånd gick omkring och var näck
Han skrev en novell
Om sex varje kväll
Med sin kuk som var doppad i bläck




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-11 20:49



Bookmark and Share


  Spik
Hahahaha klockren !!!
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande