Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1 i den uppskattade och hyllade "impotenstriologin"


Det magiska kaninhålet

En gigolo från Lafayette
Under samlagen slaknar så lätt
När han lockar kaniner
Dit solen ej skiner
Står hans kuk som en välbakt baguette




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande