Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelseberättelsen (director's cut)

När Gud hade skapt Evas klitta
Den vart stor så hon ej kunde sitta
Efter den niten
Han gjorde den liten
Så Adam den knappt kunde hitta




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 08:19



Bookmark and Share


  Spik
Hahahahaha
Bästa :))))
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande