Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära nån då


En illiterat kvinna på en skrivarsida
fick dom andra medlemmarna att lida
Med texter så banala
att dom tycks kommit från det anala
ja, hon gillade helt enkelt att kvida




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-29 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande