Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masturbation Blues


En ungkarl på södra Kungsgatan
hade med tiden fått hår i handflatan
Det spred sig för vinden
förutom en kal fläck på kinden
som nu blänker som själve satan




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande