Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du finns där uppe

Jag vet
Jag vet att du finns där uppe
Det är ingen dröm
Du bor ovanför oss
Unik och speciell svävar du
Dina vingar nuddar molnen
Du ser precis ut som jag minns dig
Som det varma välkomnandet jag alltid mötes av i dörren
Eller den sommarkvällen vi åt vindruvor för att du tyckte morfars mage blivit för stor av jordnötterna
Men allra mest minns jag när du lärde mig att lösa korsord
Jag kan fortfarande minnas rutorna och hur mina bokstäver såg ut
Jag saknar de dagarna
Men så fort jag blundar kommer allt tillbaka
Det ger mig rysningar
Jag är aldrig orolig för dig, för när jag tittar upp är du lyckligare än någonsin
Åh, jag vet hur du led dina sista dagar på jorden
Men nu svävar du i det fria
Du är aldrig ensam
Vi ses säkert någon dag igen




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-13 10:24



Bookmark and Share


  annapoem
så fint!
Det här kan jag kopiera in i mitt liv
<3
2018-08-26

  Lars Hedlin
Stark och känslofylld!
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper