Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjeck it out!

En klämkäck vegan ifrån Prag
Som för köttsliga lustar var svag
Läste om juridik
Och med hjälp av en tik
Blev professor inom tidelag




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-13 13:24



Bookmark and Share


  Spik
Hahaha
Vi skäms aldrig :))))
2018-03-13

    Ordkonstnär
Jag fattar inte hur ni kan sprida så mycket depraverade texter. Skäms ni inte?
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande