Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Journey (svensk dikt).

du dog i sömnen
blott trettio år
naturliga orsaker sa de
jag kände inte dig särskilt väl
men nyheten fick en kyla
att bosatta sig i min kropp
och ännu en gång
kom jag att tänka på
hur vår tid här är förgänglig
det kan bara ta slut sådär
plötsligt
från en dag till en annan
så varför fyller vi inte våra liv
med blommor och kärlek
istället för vapen och hat

vi kommer ändå vara döda snart
så varför inte göra det till en lycklig en - 
resan, som kallas för livet -

medan vi fortfarande kan

 

-//- Mars 2018

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-14 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP