Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så målar du äntligen naglarna röda igen



Så målar du äntligen naglarna röda igen. Du är överlägset vackrast när du inte experimenterar med kärlekslösa färger, suveränast då du är alldeles intill som om vi befann oss i ett osårbart rum mellan årstiderna.

Jag är konservativ och hela tiden på gränsen till nervsammanbrott när verklighetens skoningslösa sanningar tränger undan förnuftet. Det är därför jag vill ha dig på samma sätt dagar som nätter.

Du revolterar ofta, flyr bortom staden eller med ett resande teatersällskap, men i samma ögonblick som du saknar kyssen vi en gång uppfann återvänder du med nagellack och fler klösmärken.

Sen stänger du äntligen fönstret igen. Det känns som om ingenting har hänt, ändå är allting annorlunda när du river mig på ryggen och försöker klistra änglavingar som aldrig funnits i världen vi saknar.

_______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-16 12:20



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det känns verkligen som om ingenting har hänt. Jag läser dig och väntar hela tiden på nåt nytt, men nej. Du som säger dig vara så intellektuell och allt det där, varför lägger du inte lite mer av detta då på att skriva något vettigt.

Det enda jag fann kul, är tanken på att snart får man gå barfota och rödlackera tånaglarna. Ska bli härligt.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP