Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finland, fosterland

Fosterland,
Finland,
frihet,
fana,
fri,
finländare,
försvar,
flagga,
fred,
folk.
Tänk, så många
fosterländska ord
som börjar på bokstaven F!
Är det därför
vi är så patriotiska
vi finländare?
Eller är vi inte det?




Fri vers (Fri form) av Guy Karlsson
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-16 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guy Karlsson
Guy Karlsson