Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kluven värld

FN

En delad
planet är
Jorden, kluven
i öst
och i
väst.

När atomen
klövs halverades
världen i
block av
politiska system.

Och ändå
har vi
bara en
enda jord.

Men går
det att
klyva ett
slutet system
för en
idés skull?

UN




Fri vers (Fri form) av Guy Karlsson
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-21 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guy Karlsson
Guy Karlsson