Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rustningsspiralen

MAKT
  STORMAKT
    SUPERMAKT
      ATLANTPAKT
      WARSZAWAPAKT
    MÄNNISKOFÖRAKT
  PLANER PÅ MÄNNISKOSLAKT
VANMAKT

KOMMUNISM
  KAPITALISM
    MILITARISM
    STJÄRNORNAS KRIG
  KOMMER ATT GÄLLA MIG
OCH DIG




Bunden vers (Annat versmått) av Guy Karlsson
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-21 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guy Karlsson
Guy Karlsson