Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inget ideal

Jag vill vara smal,
Va en del av vårt kroppsideal.

Jag är trött på att alltid vara "den tjocka",
Att aldrig känna mig trygg i min egna kropp.

Varför kan jag inte gå ner i vikt,
bara några ynka kilon.

Jag är så trött på alla dessa år av:

No carb
Low fat
Grön juice
och
Glutenfritt.

Styrka
Cardio
och
Yoga.

Jag vill bara vara smal.
Är det för mycket att begära?




Fri vers (Fri form) av the bell jar
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-16 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
träna karate bell jar.
2018-03-16

    s:teril
åt fanders med idealen! kvinnor borde satsa på att lyfta skrot och bli starka! med styrka kommer raka ryggar och trygghet.
2018-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om att inte trivas med sin kropp!
2018-03-16

  Spik
Min omedelbara reaktion är att ifrågasätta idealet som ” vårt”
Se dej om du är någons ideal det vet jag säkert om inte annat får du vara ditt egna ideal.
Kram från en tjock tant
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

the bell jar
the bell jar