Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sapfisk strof

Under molnen tyngda av regn och liv

Rusar vi två, hållandes händer för skydd

Jaget hoppas innerligt, bara denna

Känsla fick stanna




Bunden vers (Annat versmått) av the bell jar
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-27 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar! Det var länge sedan jag såg det versmåttet. Slutraden är fin.
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

the bell jar
the bell jar