Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insyn

När ljuset öppnar min dag
ser jag klara konturer.
Tillvarons strukturer
utmejslar sina behag.
Dagen vidgar sig, välver,
söker sig längre bort,
avlägset kan då bli kort.
Tidens andetag skälver,
skymningen långsamt svalnar,
kvällen tar mig i famn.
Natt är en skyddande hamn,
sinnligt känslosvall falnar.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-18 09:38



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Jättevackert innehåll, fint rimmat.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström