Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hjärta

 

den äkta                                  den sanna  

 KÄRLEKEN är                      KÄRLEKEN är

 i nöd och lust evig           skapelsen till livet

störst av allt och allra vackrast av vackra

oändligt välgörande för kropp och själ

njutningens mest lustfyllda källa

poesins ljuvliga musa

hjärtats längtan

min åtrå

bara 

Du


*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-03-19 02:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superbt, sublimt och i formen fint, hjärtat på rätta stället!
2018-04-10

  Lars Hedlin
Innerligt och fint :)
2018-04-06

  Ninananonia VIP
Vacker
2018-04-05

  aol
Underbart ömt skaldat om kärleken,
2018-04-03

  Erik Gefvert
Den sanna så underbar
Den falska så smärtsam
2018-03-26

  Nils-Robert
Så väl formulerat och skrivet om det allra heligaste.
2018-03-20

    Peter Söderqvist
En fantastisk text i innehåll och form.
2018-03-20

  M:tin
Så rörande vackert, du är verkligen poesins ljuvliga musa!!!!!!!
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP