Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERUSANDE



Det hade blivit kvällsmulet
men alldeles, alldeles
vindstilla

Luften var mättad
med försommardofter:
nyslaget gräs
hundkäx och syren

Kalvarna gick i hagen
som var blå
av förgätmigej

Jag lät mina fötter springa
svetten rann ner för mitt ansikte
och det sved på kinderna
efter en dag i solen

Jag drog in dofterna i mina lungor
själen fylldes av glädje
inför stundande sommar
och jag log




Fri vers av Jojo
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-06-05 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna text gjorde mig glad och lättad,
en fin sommarbild
2006-06-06

  Pica pica
Vilken underbart härlig sommardikt! Så full av känsla och vackra bilder. En alldeles, alldeles ljuvlig sommar full av glädje och innerlig frid, det önskar jag dig! /Skatan ;-)
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo