Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skakar


...när du ligger så nära mej
med handen på min utslagna blomma
och andas tungt i mitt öra,
då skakar min längtande kropp...

...när du kysser mej ömt men hårt
och din hand söker mitt heta inre
och sedan smeker mina hårdnande knoppar med fuktiga fingertoppar,
då värmer det pulserande blodet mitt längtande ställe...

...så du trycker dina höfter mot min lena hud
och mina händer söker din hårda manlighet
och jag vill smaka på det härliga salta ditt begär ger
och då jag omsluter dej med läppar och tunga skakar din kropp...

...så lite tid kvar innan vi är där
så jag saktar mina läppars blöta hunger
och när du håller ner mej och häftigt tränger in i det blötaste sköna
känner jag din heta explosion värma mitt inre...

...och jag håller dej kvar i varma kramper som glöder genom min kropp...




/ Clara-Fina







Fri vers av Clara-Fina
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-06-05 15:34



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Så underbart varmt och smekande....riktig kärleksdikt. Känner igen/Kram Helene
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina