Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Dansa mina oförklarliga valsar
Försvinn med vindar som leker med dina känslor
Spring med gator som aldrig vill stanna mer
Vandra i ensamhet när mörker blir ditt eviga sällskap
Förvirra dig och föreviga dig i färger på tyger av himmelen
Dra dina sorger över tårar som inte spills mer
Planera dina drag som om de vore farliga att stå pass
Ta dina handlingar till oändliga gränser, mot övriga mål
Och du ska se att när du vaknar igen
Är det din verklighet, så blunda lite till.




Fri vers av Milian09
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-06-05 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milian09
Milian09