Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man tål till en viss punkt.


Era jävla lögner

Det svider, det skriker det fullkomligt bubblar
du ljuger, du sviker det gör ni allihop
och jag undrar, och skrattar för vad ska jag göra?
Jag blundar och hoppas, men vad får jag höra?
Du ljuger och och ljuger och ljuger igen
vem fan är du nu, och vem är du och du?
Ni ljuger, ni falska, ni alla livets stora nederlag
fan vad jag hatar att hata så ja gör inte det
jag skrattar, bara skrattar åt hur ni orkar
orkar öppna käften och låta faska ord spruta ut
fullkomligt landa där de gör som mest ont
men vem har ont nu när allt kommer fram?
och vem sitter ensam och är full utav skam?
VEM vill vara dig nära när alla vet vem du är?
Och vem litar på er när ni gör så här?
Jag skrattar och undrar om ni vet vad sanning är
vad som renast av allt som finns egentligen är
jag gråter mig tills sömns med en bitterljuv vetskap inom mig
att till exempel plågas av stening till döds
för att hon ärligt älskat och dött för kärlekens skull
så går människor som ni och ljuger och njuter av det
fy fan vad ni borde skämmas, jag tål det inte mer.




Fri vers av Milian09
Läst 698 gånger
Publicerad 2007-05-20 13:59



Bookmark and Share


  john ekström
Jag läste också rubriken idag om den ihjälstenade kvinnan..
De flesta tidningsnyheter höjer jag inte ens ögonbrynen för, antar att jag bryr mig för lite om omvärlden.. men detta fick mig att bli så arg coh jag känner så väl igen det i din dikt hur man reagerar. Vissa är födda efterblivna medan andra utvecklar det tyvärr.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Milian09
Milian09