Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When I die, you'll live

You're like a rose
tender, sharp and beautiful

but when I try to touch
oh, damn, it hurts so much

and I won't even try to cry
because when I die, you'll live
because my tears will feed your seed.




Fri vers av Milian09
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 12:18



Bookmark and Share


  stefan.g
Fina ord, i en bildskapande skön text. Bra skriven!
2008-11-06

  Junibarn
Mycket bra, fattar inte hur folk kan trolla fram dikter på främmande språk också! ;)
Kanske ska det vara "my" istället för "me" på sista raden?

Trots att dikten är skitbra i början känns det som om den tappar något på slutet. Men ja, de två första styckena: Lovelove.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Milian09
Milian09