Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är farväl nu.


Farväl

Förstår du min smärta?
Jag raderar dig nu ur mitt liv
Hur sakta du fyllde mitt hjärta
lika snabbt rann du ut, när jag blev ett tidsfördriv
Så kall och känslolös är din blick
Så tomt och ensamt slår det i ditt bröst
Så enkelt var det när jag gick
När jag för sista gången hörde din röst
Du rymde från något du visste var bra
och jag ville inte stanna när du aldrig såg mig
det är inte tomhet i närhet som jag ska ha
och det blir aldrig närhet med dig
Så jag förtränger vad jag velat och önskat nu
jag kommer aldrig leta ett möte mellan våra ögon mer
Vad som förstör allt i din närhet är ju bara du
det är vad som är kvar av det jag ser




Fri vers av Milian09
Läst 615 gånger
Publicerad 2007-03-04 14:04



Bookmark and Share


  Lovesick
jag gillar den här jättemycket, vet hur det känns
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Milian09
Milian09