Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dejting via sociala medier




Bäste broder, jag haver den senaste tiden icke sovit en blund, ty jag äro infångad av tvångsmässiga grubblerier om jag skola bedriva samliv med en blondin eller brunett. Jag kan icke begripa varför det finns så många val när jag endast vilja ha en okomplicerad vardag.

Bäste broder, jag vet att du misstror dejting via sociala medier och varnat mig för att fiska efter känslor i kufiska hav. Dock lyssnade jag icke på dig och fick inom några minuter dubbelt napp på samma krok. Det varde ljus i mig innan jag insåg att trekantsgiftemål äro bortom lagen.

Bäste broder, det äro tortyr att om natten räkna får, men ändå ligga klarvaken och tankehaverera av en löjligt lyckad tur i främmande vågor. Jag haver varken pratat på riktigt med blondinen eller brunetten, men båda skriva söta meddelanden om värmande hjärtan.

Bäste broder, du måste rädda mig ur detta dilemma. Kanske kan du prata blondinen och brunetten till rätta, säga att jag äro av bräcklig natur och aldrig ute när det skymmer. Visst vågar jag förtälja det själv, men du broder skriver icke poesi som en kåt superhjälte av marsipan.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-23 14:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag tar nog problemet lite mer på allvar och föreslår en djupdykning i den egna historien för att hitta en tråd om bristen på känslan av att vara älskad från första början. Och av vem. Fanns där flera personer du anförtrodde din kärlekslängtan ? En likaledes olycksbroder.
2018-03-27

    Sefarge VIP
Käre fan av nästan större
Än Sartre!
Säger som James Bond
Som fick frågan om hårfärg
-Spelar ingen roll
Huvudsaken det matchar!
(Där uppe med där nere)
Treflig helg på dig!
;}
2018-03-24

  Kungskobran VIP
Bäste broder löser dig från detta problem
vi drager lott om var och en
du tager den ena och jag den andra
ingen skall då oss klandra

2018-03-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tja ! en lovordande rekommendation kan ju alltid komma på fråga,förutsatt att mottagaren är verklig.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP