Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Så kan det gå när inte haspan är på"


Ekonomi Rappakalja rapporten

Handelsöverskottet suckade
När en gammal lathund från
Hermods passerade gränsen
För vad som var högst troligt

Inte nu igen tänkte Handels
-överskottet upprört när den
Senila symbolen fnyste till av
-mätt och den stora Verklig
- heten vaknade och inledde
en blockad som sinade ner

Det mesta till ett svagt under
-skott i Världsekonomin som
I sin tur påverkade räntan så
att Lillie och Anton Weber la
In en brasklapp om sin plan-
enligt planerade semestertid

Då banklåns skulderna sköt i
höjden med tusenlappar och
de var tvungna att säga upp
sin planerade Thailands resa

Till att plocka kantareller uti
Skultunatrakten istället, på
grund av sinande ekonomi i
högsta allmänhet där orsak
och verkan i pengaflödet var
den största boven i dramat

När allting började med en
Senil gammal lathund från
Hermods passerat en fiktiv
gräns över vad som var det
allra högst troliga som råkat
Inträffa bland alla statistiska
bevisbara ekonomikalkyler av
denna sannolika Världen.Pust!








Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-24 00:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När överskott byts till underskott blir underskottet överskott för en del som i sin tur bildar ett underskott för vissa saker men överskott för andra som ger möjlighet för somliga att sko sig både på överskott och underskott, eller hur.

Humoristiskt skrivit
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP