Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRATTIS PÅ FEKALIEDAGEN!


En representant på klimatmötet i Haag
ville inte föra metangas på förslag
ty han hade en aptit
till högar av skit
och blev utröstad som koprofag




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-24 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande