Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysskyla

En snusfrälst babushka från stäppen
Förfrös mun under värsta köldknäppen
Kunde ej ta en prilla
Hon fick därför pilla
Sin tobak in under blygdläppen




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande