Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt


H

Du tittar från din horisont
på mina svarta hål
och min hypokondri
Kan du härbergera mina
hallucinatoriska hjärnspöken
Har inte herravälde över
hagtornsbuskens taggar
Om ändå havets hybris och
dina händer kunde hela mig
Hjälp mig till inre harmoni




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-06-05 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt