Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beredd på påsken!

I hönshuset hörs främmande djur...
Det dånar och låter! Är det en tjur...
Det är dess herre
som just nu, dessvärre
föll i stark sömn, hamnat i sin tupplur...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-24 20:44



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag ler och minns oljuden från hönsgården jag.
2018-03-28

  ULJO
Riktigt kul
2018-03-26

  Eva Langrath VIP
Ler gott :)
2018-03-25

  Nils-Robert
Alltid kul med limerick
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt