Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven när jag betraktar de snurrande vindkraftverken


Horisont

Vindsnurrornas samordnade dans
vackert som
hjulande gymnasters program
Så vill jag ha mitt hjärtas slag
i samklang med ditt
Men ack nej
det rusar och hackar
Jag, en besvärlig människa
Jag vet vad jag vill ha
ett par armar om mig om natten
ett par ögons begär i solen
Räcker så långt jag kan se
Till havets horisont




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-06-05 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt