Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensligt

Det är något visst med enar
om man förstår vad de menar.
Man ska inte missförstå dem,
stammen är liksom enens hem.
Grenar sig ständigt förgrenar,
vintern tillväxten försenar.
Men barren är ändå gröna,
sticks, fast på något sätt sköna.

De växer ibland på tvären,
knoppas och får sina bär, men
de kan skjuta upp i höjden,
det bidrar till ögonfröjden.
En enda en i ett släkte
funderingar hos mig väckte.
Den ville något berätta
och fick mig att skriva detta.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-25 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström