Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där seglar tankar

Som moln är de, tankarna
De seglar i sakta gemak
Tar sin tid och plats
Ibland mörka och tycks täcka himlen
Ibland lätta och skira
och solen lyser igenom




Prosa av Feminaz
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-25 11:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
rätt så med få ord
så äkta
2018-03-25

  Jaseph
Molnet som metafor för tankarna är välfångat och vackert. Rogivande text.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz