Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så som det inte bör vara är vi


Så som det inte bör vara är vi och ligger med varandra redan första kvällen. Må Gud förlåta våra erbarmliga laster, hava barnen kära även när de blivit vuxna kärlekspyromaner utan konsekvensanalys.

Nog om vår förbjudna otålighet. Det blir endast tröttsamt att beskriva själva utförandet i detaljerade metaforer, eftersom ingen jävel på Tellus blir självkritisk av det. Amen det vore alldeles för intelligent.

Vi byter fokus och koncentrerar oss på hur sinnessjuk stjärnhimlen ser ut, då du är påklädd igen, röker en cigg på balkongen och berömmer min erektion, men den kan inte längre mäta ut förlusten av tid.

Och du springer förvirrad i natten, vänder om när du inser att vi aldrig önskade varandra lycka till innan vi syndade. Vi gör om allting, ändå är det annorlunda när vi kysser sådär löjligt rädda för ensamheten.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-28 15:29



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om det som "är"kunde vara som det inte "är"och bli som det skulle kunna "vara" blev det kanske som ska vara.
2018-03-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En ekvilibrists existensiella analys av varandet och blivandet.
2018-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Varför bry sig om regler? Fånga kåtheten och njut. Livet är kort. Kanonbra skriftat!
2018-03-28

  Gunnar Hilén VIP
Skitbra helt enkelt !
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP