Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häng me´!

- Varför läggs mat i en ring Knut?
- Men har inte du hört det förut?
När det då blev känt
att kockar på det tänt:
Kostcirkel modell ta´s absolut!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-29 09:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha ja men !
2018-03-29

  ULJO
Viktigt det där med kostcirkeln.
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt