Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är på rent trots

det är på rent trots som krokusarna tränger sig upp ur markens tjäle och frost

det är på rent trots som de redan intill väggen i husfotsrabatten öppnat sina kalkar mot sol och den sibiriska vårvintervinden

det är på rent trots som vi människor sätter oss ute med sillunchen och därstädes tvingar i oss varsin sup




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-30 07:40



Bookmark and Share


  Stisse
Blir trotsigt glad att läsa din fina dikt.
2018-03-31

  Staffan Nilsson
Ja det är rätt att göra uppror!
2018-03-31

  Minkki VIP
till Livet!
2018-03-31

    Sefarge VIP
Vad gör en del icke
För att få supera ute
Tillsammans i glädje
med vårens lov!(brr.r)
;)


2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP