Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Korsfästelsen

Långfredag.
En vecka sen jag gröpte ur min själ
Och gav innandömet till Dig.
Du som är som Mig
Dra inte ut på det
Lyft mig Bär mig till korset...
...och stick in spiken rakt in
i mitt hjärta




Fri vers av Linda Åkesson
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-30 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna var kongenial. bra,.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson