Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feb 2016


När jag inte har nåt kvar av dig


Allt du ville ha av mig
Förvägrade jag dig
Allt jag ville ge till dig
Satt instängt för djupt inom mig
Nu när jag stött bort dig
Och vi båda insett sanningen
Så vill du inte längre veta av mig
Du har dragit för länge sen
Och när jag inte har nåt kvar av dig
Så vill jag bara vara
Allt du ville ha av mig




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-31 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts