Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

06 till evigheten

en tidig morgon
hon stod lutad över mig
hon var &
förblev världens öppna
himlavalv

& så är
det bara




Fri vers av henke_r
Läst 450 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-04-02 14:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, det är så det bara är
inget att orda om:)
2018-04-14

  aol
Bra där vännen,
2018-04-10

  styff_
Kliniskt och stort! Gillar enkelheten som nästintill är lite provocerande. B
2018-04-03

    ej medlem längre
Kvinnan som den enda tröst tillgänglig i ett egentligen kallt och främmande universum. Här är världens himlavalv samlat i hud, blick, kön, kan det bli varmare än så?

Det här blev min läsning av texten.
2018-04-03

    ej medlem längre
here comes the sun

https://open.spotify.com/track/4oSl4Ga2ecVNnV9vsdNOpZ?si=TzYN5F8tQU20Dpd2VetFAg
2018-04-03

  DavidM VIP
Rader fyllda med stor känsla och rymd. Riktigt snyggt och effektfullt skriftat.
2018-04-03

    Botox
Gud är kvinna.
Så är det bara.
2018-04-03

  Nils-Robert
Härlig poesi.
2018-04-03

  SatansSon VIP
gute morgen, heinrich. du habt eine gute dichten geschreiben.
2018-04-03

    ej medlem längre
Från ett ögonblick rakt in i evigheten. Tycker mycket om alla gryende möjligheter i morgonen, i mötet, i himlavalvet. Här lyckas du försätta läsaren en stund i en känsla av tidlöshet och skönhet. Underbar text!
2018-04-02

  alicja lappalainen VIP
Affirmation med predestination.
2018-04-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Hela härligheten i ett välvt skal - Yoda !!!
2018-04-02

  Kungskobran VIP
Fint skildrat med några få ord.
Bästa poesin
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r