Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina samlade tafatta försök från haikustafetten.


Årstidshaiku

 

Avklädd står hösten
väntar tyst i provhytten
på vårkollektion

 

I evig cirkel
årstider byter skepnad - från
blommig särk till päls

 

Solbrända kinder
likt körsbärsblommans nyans
barnens sommarlek

 

Svävar i vinden
som dunlika parasoll
så sprids en ny sol

 

Morgonen gäspar
Solens strålar stiger upp
väcker till nytt liv

 

solkatten leker
med vattenytans spegel
tafatt med sparven




Bunden vers (Haiku) av Agnes
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-06-08 12:30



Bookmark and Share


  Markattan
Vilka härliga, målande haikuer...föll nog främst för fyran och sexan, de var alldeles underbara!
2006-06-08

  Fredrik P. VIP
Du får fem stjärnor för ettan;
nästan a la Tranströmer.
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes