Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill så, så ,så

Sitter och gör listor över vilka blommor och plant som ska inhandlas till
stugans planteringar.

Har köpt fröpåsar, morötter, rädisor, plocksallad, dill, persilja.
Även hängkrassefrön och blåklintsfrön.

Men ännu ar vi en meter snö här. Så det dröjer nog länge innan jag kan så något.
Men det känns liksom lite närmare ändå att få förbereda.

Tomatplantorna på fönsterbrädan, ser lite rangliga ut.
Försöker pigga upp dem med en pratstund varje dag.

Tänker som en gubbe vi kände under uppväxten, han sa alltid.
Hä blir, hä blir.

Så är det nog, hä blir i sinom tid.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-03 11:41



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Köp och sätt
luktärter... Då får
Du den ljuvligaste
doft som finns!
************
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om odlarglädje!
Bra att vara förberedd inför vårens ankomst.
2018-04-04

  AKT VIP
Känner mig uppiggad av din text. Så är det, det bli i sinom tid.
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP