Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina drömmar

 

 

ett knippe ballonger

i handen

de får mig att lätta

från marken

håller fast vid

buketten av snören

för nya färger ur

infallsvinklar utanför

vetskap och vett




Fri vers av Per Rydberg
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-04 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg