Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är i ett lilla huset på prärien-nybyggarlandskap på månen och jag badar

 

varje millimeter mig under

som en ubåt, undervattens

 

vattnets yta lyser

men under har det

kalla händer

 

figuren av honom ovanför

årets första hemkänsla

håller handuken

 

överser min framfart torr

som ett litet lila hus

med gula knutar

 

du är min vän nu,

jag är en fisk

 

och om du inte var sådär

kunde du håva in mig,

 

bära mig i en hink

och släppa mig i

dina föräldrars damm

 

det skulle inte göra någonting,

jag kunde leva där

 

fast plask, nej

jag vill bara flyta omkring

tills jag finner en ny riktning

 

men du, tack för att du är

mitt lila hus med gula knutar

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-06-06 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar den här. Ett lugn ges men även kanske något litet bittert.. En liten kvardröjande fragment av en gammal dröm, önskan eller fantasi. Hrrmm, nej jag ska inte tolka in för mycket :))

Men som sagt jag gillar den här.
2006-06-07

  Saga-Sofia
"bära mig i en hink

och släppa mig i

dina föräldrars damm"

Fantastiska bilder du målar, i lila och gult.
2006-06-06

  K*
"och om du inte var sådär

kunde du håva in mig,

bära mig i en hink

och släppa mig i

dina föräldrars damm"


underbart skrivet helt enkelt
2006-06-06

    Duff
Fina bilder och orden som växlar mellan "from next to nothing" är bl a bra.
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons