Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan

innan ridån gick ner

hörde han trasten

den sjöng för honom mitt i natten

helt förundrad

stod han kvar där ute i mörkret på trappen

och

något förvirrad

men lättad

vände han om

gick in till sig själv

in till sitt liv igen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-05 21:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
just så! gör också andra, våryra
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP